DVO Pubquiz

DVO/Accountor-hal

11-05-2019

Lieve DVO’ers,

Met trots kondigen wij aan dat ook dit jaar wij als DVO/Accountor-selectie weer een PubQuiz organiseren!! En niet zomaar een PubQuiz, de grootste van korfballend Nederland. Vorig jaar 260 deelnemers!! Gaan we dat dit jaar overtreffen? Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen om jullie weer een onvergetelijke avond te bezorgen.

Dit jaar is dit spektakel op zaterdag 11 mei. De selectie speelt deze zaterdag thuis. De PubQuiz is voor alle junioren en senioren. Jong of oud, spelend of niet-spelend: je bent zeer welkom. Ook van buiten DVO mag je natuurlijk gewoon meespelen.

Een PubQuiz is een quiz die in een pub (café) gehouden wordt. Kandidaten beantwoorden in teamverband vragen die overal over kunnen gaan. Aan het eind van de avond worden de winnaars gelauwerd. Daarnaast maken we er natuurlijk een mooi feestje van met veel gezellige meezingers. De kosten zijn gelijk aan vorig jaar: okselfrisheid en naastenliefde, te voldoen op de avond zelf.

Ook de regels zijn eigenlijk weer hetzelfde als vorig jaar. Een team bestaat uit 3-6 personen. Telefoons zijn strikt verboden om te gebruiken! Ook als je even tussendoor naar de toilet gaat! Hier zullen we streng op controleren!

Je kunt je aanmelden via het volgende formulier: https://goo.gl/forms/tDFmIKsRH09JPNj23

Wijzigingen in je team kun je doorgeven via dvopubquiz@gmail.com.

We zien jullie hopelijk 11 mei! Geef ook aan op Facebook of je er bij bent: https://www.facebook.com/events/658551267897049/

Liefs,
de selectie