Bestuur

Nieuwe gezichten in het DVO-bestuur part 1: Marleen Jager

06 okt 2019

Zo dat was hem dan eindelijk, de ledenvergadering en dat betekent dat ik vanaf nu officieel portefeuillehouder Verengingszaken ben in ons bestuur. No hard feelings naar de andere portefeuilles toe hoor, maar wat mij betreft de leukste! 

Ik zal mezelf even voorstellen voor de mensen die mij niet kennen. Ik ben Marleen Jager, 30 jaar en woon in ons mooie Bennekom. Ik denk dat ik ondertussen al wel een jaar of 19 lid ben van DVO en speel op dit moment in midweek 2. 

De afgelopen jaren heb ik al het een en ander bij DVO gedaan in de vorm van vrijwilligerswerk. De meeste mensen kennen mij denk ik van het Jaspirantenkamp waar ik mee mag draaien in de organisatie. Daarnaast ga ik de verenigingszaken vertegenwoordigen in ons bestuur. En vanaf de ledenvergadering nu in ieder geval officieel. Het afgelopen halfjaar ben ik al aangesloten bij het bestuur en heb al het een en ander mogen doen. 

Nou snap ik dat u zult denken, goh dat klinkt leuk verenigingszaken, maar wat houdt dat precies in? Eigenlijk zijn dat alle zaken die niet over het spelletje korfbal of over de accommodatie/het clubhuis gaan, op twee uitzondering na: onze G-teams en de recreanten (die vallen wel binnen mijn portefeuille). 

U kunt hierbij denken aan ledenwerving, ledenbehoud, vrijwilligerswerk etc. Daarnaast mag ik verschillende commissies/doelgroepen vertegenwoordigen. Dit zijn de jeugdcommissie, feestcommissie, G-commissie, de Kangoeroes, KombiFit 60+, de recreanten, de vertrouwenscontactpersonen, de VOG-aanvragen, onze activiteitencoördinator, het jeugdbestuur, het groep 3/4-toernooi, het schoolkorfbal en de verenigingscommissie.

Ik zei toch de leukste portefeuille 😉.

Het afgelopen halfjaar ben ik dus al actief geweest en ik heb nu al hele leuke dingen mogen doen en opzetten! Het jureren tijdens het G-kamp vond ik echt een feestje, ook was ik onder de indruk van het groep 3/4-toernooi met maar liefst 110 kinderen in onze zalen. Het gala was superstrak geregeld, zo ook het familietoernooi inclusief BBQ en een fantastisch eindfeest, ik mocht langs komen bij de Kangoeroe Clubdag en tijdens hun afsluiting op het veld en wat een gezelligheid! Hier even een aantal kleine voorbeelden, uiteraard waren er veel meer.

Daarnaast ben ik ook bezig (geweest) met een aantal nieuwe projecten. Zo is bijvoorbeeld laatst de pilot Jeugdbestuur van start gegaan (super veel zin in!), hebben we vanaf dit seizoen een activiteitencoördinator, zijn we aan het kijken waar onze G-spelers DVO kunnen ondersteunen in de vorm van vrijwilligerswerk en mag ik samen met de verenigingscommissie een 3-tal projecten uitwerken (het puntensysteem, ‘welkom bij de club’ en de werkgroep ‘lekker communiceren’, ook wel: hoe bereiken we alle leden en ouders van jeugdleden?). 

Ik wil alle commissies, bestuursleden en contactpersonen erg bedanken voor hoe ze mij als groentje hebben opgevangen, wegwijs hebben gemaakt en hun open houding! 

Oh en nog één dingetje en dan stop ik echt met typen: wat wordt er hard gewerkt door heel veel mensen om onze club te draaien, leuker te maken en DVO een mooie plek te laten zijn voor iedereen! Een berg complimenten en waardering voor jullie! 

Nou dit was mijn spreekbeurt. 

Heeft u nog vragen, opmerkingen of wilt u ergens meer informatie over, dan kunt u mij mailen op: marleenjager@dvo-korfbal.nl.

Van harte vriendelijke groetjes, 

Marleen Jager 
Portefeuillehouder Verenigingszaken

Menu

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop Accepteer cookies te klikken.