Bax & Van Beek

Bedrijfsprofiel

Assurantie-adviesburo Bax & Van Beek geeft al ruim 35 jaar betrouwbaar en persoonlijk advies op maat. Wij hechten samen met onze relaties veel waarde aan het opbouwen en onderhouden van een langdurige persoonlijke relatie. Indien u zoekt naar hulp met uw hypotheek, aankoop van een huis of verzekeringen, dan is Bax & Van Beek perfect voor u. Het doel van ons bedrijf is u met plezier adviseren en ontzorgen. Dit doen wij door middel van het leveren van deskundig advies van een van onze medewerkers. Om de toekomstige klanten een tegemoetkoming te bieden, hebben wij een gratis overstapservice.

Wilt u meer te weten komen over Bax & Van Beek? Bezoek onze website www.baxenvanbeek.nl, bel ons op 0318-417866 of vraag het aan onze klanten!

Sportiviteit en solidariteit met DVO en Bax & Van Beek

Waarom is Bax & Van Beek Goldsponsor van DVO? Wij vinden sportieve ontwikkeling erg belangrijk en bij ons staat het teambelang voorop. Daarom bieden wij ook nog een speciale service aan voor leden van DVO. Voor meer informatie kunt u gerust bellen of langskomen! Wanneer u als klant en DVO-lid een nieuwe klant naar Bax & van Beek brengt, ontvangt u ook een leuke verrassing.

Contactgegevens

Edeseweg 28c
6721 JX Bennekom
T: 0318-417866 / 06-57698581 (WhatsApp)
Einfo@baxenvanbeek.nl
Wwww.baxenvanbeek.nl