Schuurman & De Leeuw

Bedrijfsprofiel

Sinds 2017 is “Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs” Goldsponsor van DVO.

Martijn Vlastuin (voormalig voorzitter sponsorcommissie) schudt Edgar de Leeuw (geheel links) de hand. Samen met Edwin Schuurman (midden) bij de start van de sponsorperiode.

Wie zijn Schuurman en De Leeuw?

SEDL is een accountantsorganisatie die gevestigd is in Wageningen en waar 18 mensen in diverse disciplines werkzaam zijn. Naast de reguliere dienstverlening (samenstellen/beoordelen/controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van financiële- en loonadministraties en het verzorgen van alle mogelijke belastingaangiften) legt dit kantoor zich in belangrijke mate toe op bedrijfsadvisering. Bijvoorbeeld bedrijfsovernames, waarderingsvraagstukken en Business Intelligence. Voor een volledig overzicht van de dienstverlening en is een bezoekje aan de website (www.sedl.nl) zeker de moeite waard.

Waarom is Schuurman en De Leeuw sponsor van DVO geworden?

Edwin: “Naast dat mijn dochter Iris al jaren bij DVO speelt, ben ik al even zoveel jaren een enthousiaste supporter van DVO. Daarnaast ben ik sinds september 2015 als penningmeester aan deze mooie vereniging verbonden. Deze betrokkenheid, en de prima sfeer/cultuur binnen DVO die uitstekend aansluit bij onze bedrijfsfilosofie, zijn de belangrijkste redenen om sponsor van DVO te zijn. Wij hopen daarmee een steentje bij te kunnen dragen om alle (sportieve) ambities van DVO waar te maken.”

Bedrijfsfilm:

This content is blocked. Accept cookies to view the content.

Contactgegevens:

Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
T: 0317 – 413281
Einfo@sedl.nl
Wwww.sedl.nl