BDO

Bedrijfsprofiel

Waar staat BDO voor? Voor vrij ondernemen!
BDO staat voor vrij ondernemen. Concreet betekent dat: u onderneemt, wij houden ons bezig met knellende regels en lastig cijferwerk. Onze professionals staan u met raad en daad terzijde op het moment dat u bezig bent met wat u het liefste doet: ondernemen.

We begrijpen uw business
Bij BDO werken ruim 2.000 mensen en die staan in direct contact met de ondernemer. Gezamenlijk hebben we ervaring in een groot aantal branches en bieden we een breed spectrum aan diensten. Iedere ondernemer heeft maximaal twee contactpersonen, die de specifieke business van de onderneming begrijpen. Met de vertrouwensband die daardoor ontstaat, gaan we zorgvuldig om. Want samen succes boeken is het enige dat telt. In Nederland, maar ook in de meer dan honderd andere landen waaruit ons internationale netwerk bestaat.

Ons onderscheidend vermogen
Wat we vaak horen van onze klanten is dat BDO met beide benen op de grond staat. Dat klopt ook. Wij zijn en voelen ons een no-nonsense en Nederlands accountants- en advieskantoor. Onze professionals zijn hoogopgeleid en behoren tot de besten in hun vakgebied. Ons handelen staat altijd in het teken van onze kernwaarden betrokken, ondernemend en helder. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen.

Contactgegevens

Boogschutterstraat 35
7324 AE Apeldoorn
Eede@bdo.nl
T: 0318 – 439300 / + 31 (0)55 312 76 00
W: www.bdo.nl/ede