Carwash & Cleaning Janssen & Zn.

Carwash & Cleaning H. Janssen en Zn.

Carwash & Cleaning H. Janssen en Zn is al ruim 75 jaar een familiebedrijf en is gevestigd aan de rotonde op de Bennekomseweg 120 in Renkum. U kunt voordeling tanken bij ons Shell Express tankstation. Daarnaast zijn wij een modern servicegericht autowasbedrijf met een automatische wasstraat, hier verzorgen we ook de poetsbehandelingen voor uw auto en is de opslag van gasflessen. Onze wasstraat is geschikt voor personenauto’s en voor hoge bestelbussen. U kunt ook kiezen voor ons het VIP programma, dan reinigen wij de auto met wasprogramma 1, zuigen hem voor u uit en maken de ramen schoon voor slechts 35 euro. Zelf uw auto wassen is ook mogelijk in onze doe-het-zelf wasboxen.

In de toekomst zullen wij blijven innoveren volgens de laatste veiligheids- en milieueisen om onze concurrerende positie te behouden. Neem een kijkje op onze website www.carwashcleaning.nl voor meer informatie.

Waarom zijn wij sponsor van DVO?

Mark Janssen: Inmiddels speel ik al ruim 15 jaar korfbal bij DVO in Bennekom. Op mijn 16de heb ik de overstap gemaakt naar DVO en heb mij vanaf het eerste moment thuis gevoeld bij de club. Mijn vader Henk Janssen en ik zijn echte korfballiefhebbers. De sfeer, gemoedelijkheid, gezelligheid en de ambitie om succesvol te willen zijn zorgt ervoor dat wij graag betrokken willen zijn bij deze prachtige vereniging.

Carwash & Cleaning H. Janssen en Zn.
Bennekomseweg 120
6871 KH Renkum