Equus

Bedrijfsprofiel

Wie geïnteresseerd is in EQUUS en de website van het Edese bedrijf bekijkt, wordt direct aan het denken gezet: lang geleden werkten drie metselaars aan een groots bouwwerk. Toen een voorbijganger vroeg waar ze mee bezig waren, antwoordde de eerste: “ik leg stenen op elkaar.” De tweede zei: ”ik maak een muur.” Het antwoord van de derde luidde: ”ik bouw een kathedraal.”

“Met dit verhaaltje laat je zien dat er grote verschillen zijn in de manier waarop je met je werk bezig kunt zijn. Bij EQUUS wordt dat verschil zichtbaar in de aangename manier waarop en de professionele houding waarmee onze diensten worden verleend.”, vertelt Wim van den Brink, werkzaam bij EQUUS Accountants & Belastingadviseurs.

EQUUS heeft een vestiging in Ede en ziet de zaken en de mensen graag in een breed perspectief. Dit bedrijf is een organisatie van actieve adviseurs met een doeltreffende strategie.

EQUUS werkt voor tal van (profit- en non-profit) organisaties. Deze organisaties kunnen op uiteenlopende terreinen actief zijn en variëren van een eenmansbedrijf tot een onderneming met meer dan 200 werknemers.

EQUUS verzorgt onder andere:

  • Jaarrekeningen
  • Managementondersteuning
  • Bedrijfsovernames
  • Fiscale advisering
  • Vermogensadvies
  • Administratie
  • Automatisering
  • Tax-planning
  • Overeenkomsten

EQUUS Accountants & Belastingadviseurs is een maatschap van onafhankelijke specialisten, een hecht team van zelfstandig, dus slagvaardig werkende units. Een uiterst professionele en veelzijdige organisatie met dezelfde persoonlijke aandacht als die van kleine kantoren, maar wel met hetzelfde kwaliteitsniveau als dat van de grote kantoren. En daarom: een organisatie met een scherp zicht op uw belangen. Bovendien is EQUUS WTA-proof, hetgeen de kwaliteit van haar werk alleen nog maar onderstreept.

EQUUS Accountants & Belastingadviseurs bouwt liever actief mee aan uw onderneming. ,,Daar zijn we professionals voor”, zegt Van den Brink.

Equus heeft Accountants-Administratieconsulenten en Fiscaal Juristen die heel graag persoonlijk met u kennismaken. Geheel vrijblijvend. De weg naar EQUUS is maar één telefoontje lang…

Contactgegevens

Bezoekadres:
Stationsweg 94
6711 PW Ede

Postadres:
Postbus 8224
6710AE Ede

T: 0318 – 693 500
F: 0318 – 61 48 17
E: info@equus.nl
Wwww.equus.nl