Sponsorcommissie

Sponsoren DVO/Accountor sluiten het seizoen af

16 jun 2019

Het is altijd weer een mooi moment om naar toe te leven, de afsluitende sponsorbarbecue! Het moment voor de sponsorcommissie en het bestuur om de bedrijven, en de mensen achter deze bedrijven, te bedanken voor de gegeven steun in het korfbaljaar 2018-2019.

Edwin Schuurman, voorzitter van de sponsorcommissie, opende de avond met een woord van dank en oproep aan alle sponsoren. Op een zonnig en warm Geertje van Dusschoten-terras heeft iedereen vervolgens genoten van de bak-en-braadkwaliteiten van slager Evert van slagerij Van den Bovenkamp uit Renkum.

De dorstlessers werden verzorgd door de selectiespelers Robbe de Wit en Jamilla Vervoort en uiteraard mogen we het heerlijke dessert verzorgd door Albert niet vergeten. Evert, Albert, Robbe en Jamilla, bedankt voor jullie inzet deze avond!

Namens de Sponsorcommissie bedanken we een ieder die helaas niet aanwezig kon zijn tijdens deze avond voor afgelopen seizoen. We hopen u allen te kunnen verwelkomen in het nieuwe seizoen en samen te bouwen aan een nog mooier DVO!

Namens DVO/Accountor,

De Sponsorcommissie

Menu

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop Accepteer cookies te klikken.