Vriendenloterij

DVO/Accountor scoort ook tijdens ‘Samen voor je Club’-actie!

17 okt 2017

Op dinsdagavond 17 oktober 2017 organiseert DVO/Accountor opnieuw een belactie tijdens de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij om zo geld in te zamelen voor de clubkas. In seizoen 2017-2018 willen wij de opbrengst besteden aan onze jeugdopleiding, opleidingen voor trainers en scheidsrechters, activiteiten van het  G-korfbal en de aanschaf van nieuw keukenapparatuur. Jij kunt jouw club daarbij helpen!

Op 17 oktober 2017 tussen 18.00 en 22.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze selectiespelers met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor DVO/Accountor.

Het is de moeite meer dan waard, want:

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Samen voor je Club actie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor onze club te winnen!
  • Iedere nieuwe deelnemer die tijdens de actie DVO gaat steunen ontvangt een cadeaubon naar keuze t.w.v. € 20,-!

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze doelen kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor?

Houd je telefoon op 17 oktober a.s. extra in de gaten!

Omdat de belactie in de herfstvakantie plaatsvindt, is het ook mogelijk om voorafgaand aan de belavond onderstaand strookje in te vullen en/of de gevraagde gegevens te mailen naar secretaris@dvo-korfbal.nl.

Ook familie en vrienden van leden worden van harte uitgenodigd om onze club te steunen.

Menu