Vrienden van DVO

Vrienden van DVO weer actief!

27 sep 2022

Allen,

Hoewel we er al lang over praten, willen we nu dan toch echt een nieuwe impuls geven aan de ‘Vrienden van DVO’. We zullen nog even uitleggen wat de Vrienden van DVO doen en hoe het werkt om ‘Vriend’ te zijn.

DVO is een grote en mooie club. We hebben al heel veel gerealiseerd en ook in de toekomst willen we nog heel veel realiseren. Soms willen we iets waarvoor binnen de gewone begroting niet meteen ruimte is. Of dit nu voor een jeugdteam is, voor de selectie, een aanpassing van het complex, voor de G-korfballers of voor het clubhuis. Door lid te worden van de Vrienden van DVO help je mee om doelstellingen en wensen te realiseren voor de hele vereniging.

Doelstelling van Vrienden van DVO

Het doel van de Vrienden van DVO is inkomsten te genereren die gebruikt zullen worden om zaken te realiseren voor de hele vereniging die buiten de normale begroting vallen. Ieder DVO-lid (dus teams en commissies zijn uitgesloten) kan jaarlijks een verzoek indienen bij de Vrienden van DVO voor een bijdrage aan een project. De Vrienden van DVO bepalen samen, tijdens hun jaarlijkse bijeenkomst, aan welk(e) project(en) het geld dat jaar zal worden besteed.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Als Vriend van DVO ontmoeten we elkaar minimaal één keer per jaar tijdens een gezellige bijeenkomst in het clubhuis of op het terras, waar we onder het genot van een hapje en drankje het jaar doornemen en samen bepalen aan welk(e) project(en) geld zal worden besteed;
  • Daarnaast wordt je naam vermeld op de website en op het speciaal daarvoor ontworpen bord voor Vrienden van DVO, dat al in het clubhuis hangt, zodat iedereen kan zien dat je onze vereniging op een bijzondere manier steunt;
  • Tenslotte krijg je na je aanmelding, en afschrijving van je eerste bijdrage, de unieke ‘Vrienden van DVO’-paraplu.

Wie kunnen er lid worden?

Iedereen, die DVO een warm hart toedraagt, kan voor € 100,- per jaar lid worden van de Vrienden van DVO. Dus niet alleen leden, maar ook vrienden van onze leden, oud-leden, opa’s en oma’s, et cetera.

Welke bijdrage wordt er van de Vrienden van DVO verwacht?

  • De Vrienden van DVO betalen per jaar € 100,-;
  • Je machtigt DVO/Accountor om deze bijdrage af te schrijven van je bankrekening;
  • Het lidmaatschap wordt aangegaan voor één jaar en wordt daarna ieder jaar stilzwijgend verlengd met één jaar;
  • De bijdrage wordt de eerste keer van je bankrekening afgeschreven op de eerste dag van de maand na aanmelding en ieder volgend jaar op 1 september van dat jaar;
  • Opzeggen kan tot 1 augustus van ieder jaar.

Lid worden? Meer informatie?

Wil je je gelijk aanmelden als ‘Vriend van DVO’, klik dan hier. Wil je liever eerst meer informatie, stuur dan even een mailtje naar vriendenvandvo@dvo-korfbal.nl.

Namens de commissie ‘Vrienden van DVO’

Paul Constant, Romy Teunissen, Yvette van Nieuwamerongen, Marleen van der Deijl, Albert Nijenhuis

Menu

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop Accepteer cookies te klikken.