Contributies per 1 juli 2022

Alles wordt duurder en dat zien we ook als vereniging. Ook wij moeten deze prijzen volgen. In de jaarvergadering eind 2021 was al besloten de contributie te verhogen, in lijn met het beleid om de inflatie te volgen en per stappen van 5% te verhogen. Gezien het huidige inflatiepeil sluit ik niet uit, dat het bestuur ook in de volgende ledenvergadering opnieuw een voorstel moet doen tot verhoging per 1 juli 2023. Maar voor het seizoen 2022-2023 zijn de contributies, inclusief eventueel kledinggeld voor wedstrijd spelende leden, per 1 juli 2022 als volgt:

Note: voor leden die gebruikmaken van een DVO-shirt, zijn deze bedragen inclusief 1 euro per maand voor het kledingfonds.

Hierbij nog twee opmerkingen:
Wij willen een vereniging zijn voor iedereen en het financiële aspect mag in principe geen reden zijn, om niet bij onze mooie vereniging te kunnen behoren. Mocht het door (tijdelijke) omstandigheden toch een probleem zijn, neem dan vertrouwelijk contact op. Er zijn financiële ondersteuningen mogelijk, waar we graag mee helpen die te realiseren.

Als tweede: je bent lid van de vereniging in de gekozen categorie voor een geheel seizoen en dus betaal je contributie tot het einde van het seizoen. Mochten er bijzondere omstandigheden zijn, dan kan het bestuur uit coulance en op verzoek het lidmaatschap eerder beëindigen/wijzigen.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Erik van Buren
Penningmeester DVO/Accountor

DVO/Accountor volop in het nieuws na uitreiking Koninklijke Erepenning

Zoals jullie hebben kunnen lezen in het verslag van het jubileumfestival, werden we tussen de vijfde en zesde ronde van de zeskamp verrast door onze burgemeester René Verhulst. Hij kwam deze dag speciaal naar DVO om ons de Koninklijke Erepenning uit te reiken. Iwan van den Berg en Marleen van der Deijl namen de erepenning, namens heel DVO, formeel in ontvangst. Ook ontvingen we in de brievenbus de felicitaties van de Commissaris van de Koning.

Waar moet een sportvereniging eigenlijk aan voldoen om deze bijzondere erepenning te mogen ontvangen?
De Koninklijke Erepenning is een ereteken dat kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen of instellingen dan wel aan sportverenigingen. Het symboliseert het respect en de waardering die de Koning heeft voor bijzondere verdiensten van de ontvanger. Alleen de Koning kan de Erepenning toekennen, welke strikt op naam van de ontvangende instantie is. De begiftigde vereniging heeft het recht op briefpapier of gedrukte stukken van de onderscheiding in woord en/of beeld melding te maken.

Aanvraagprocedure
De aanvraag van de Koninklijke Erepenning loopt via de burgemeester in de vestigingsplaats of via Gouverneur of Rijksvertegenwoordiger. De burgemeester, Gouverneur of Rijksvertegenwoordiger bekijkt of de gewenste gegevens ter ondersteuning van de aanvraag zijn bijgevoegd. De registers van de Justitiële Documentatiedienst worden hiervoor geraadpleegd. De aanvraag wordt, voorzien van het advies van de burgemeester, aangeboden aan de Commissaris van de Koning in de betreffende provincie om door te sturen naar de Koning. De Gouverneur of Rijksvertegenwoordiger stuurt zijn aanvraag rechtstreeks naar de Koning. Te gelegener tijd bericht de Commissaris van de Koning, de Gouverneur of de Rijksvertegenwoordiger de aanvrager over de beslissing van de Koning.

Voorwaarden aanvraag
De aanvraag moet worden voorzien van een goede onderbouwing waarbij onderstaande elementen gelden als richtlijn:
*    De Erepenning wordt slechts verleend ter gelegenheid van de viering van het 50-jarig bestaan of een volgend meervoud van 25 jaar van de vereniging of instelling.
*    Een aanvraag zal voorzien moeten zijn van een direct bewijs van de oprichtingsdatum, maar bij voldoende onderbouwing kan in bijzondere gevallen een indirect bewijs volstaan. Ook zal een gezonde financiële positie moeten worden aangetoond.
*    De activiteiten van de vereniging of instelling moeten zijn van filantropische, wetenschappelijke, culturele of maatschappelijke aard, dan wel liggen op het gebied van sport.
*    De vereniging of instelling mag niet ten doel hebben de verbreiding van politieke, commerciële, religieuze of levensbeschouwelijke opvattingen.
*    De vereniging of instelling dient geen bond of overkoepeling van meerdere individuele verenigingen of instellingen te zijn.
*    De vereniging of instelling moet wat betreft aard, omvang en soliditeit in aanzien staan en dient tussen soortgelijke gemeentelijke, regionale of landelijke verenigingen een algemeen erkende plaats in te nemen. De vereniging of instelling moet zich bovendien op haar terrein hebben onderscheiden.
*    Zowel de vereniging of instelling als de bestuursleden moeten te goeder naam en faam bekend staan en van onbesproken gedrag zijn.

Lieve DVO’ers, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze erkenning. Dat de uitreiking van de Koninklijke Erepenning heel bijzonder is, zien we ook
terug in de media. In onderstaande links kunnen jullie meer lezen over de uitreiking aan DVO.

https://www.edestad.nl/sport/korfbal/835548/koninklijke-erepenning-voor-korfbalvereniging-dvo-accountor
https://www.ede.nl/nieuws/koninklijke-erepenning-voor-korfbalvereniging-dvo/accountor
https://ede.nieuws.nl/nieuws/46541/burgemeester-verhulst-reikt-koninklijke-erepenning-uit/
https://www.gelderlander.nl/ede/koninklijke-erepenning-voor-korfbalvereniging-dvo~a24b2751/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
https://www.utrecht.news/koninklijke-erepenning-voor-korfbalvereniging-dvo/
https://www.ad.nl/ede/koninklijke-erepenning-voor-korfbalvereniging-dvo~a24b2751/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Namens het bestuur wens ik jullie een hele fijne zomer(vakantie)! Tot ziens in augustus/september!

Hartelijke groet,

Marleen van der Deijl
Secretaris DVO/Accountor

Gertjan Meerkerk gehuldigd als topscorer van de Korfbal League 2021-2022

Gertjan Meerkerk (DVO/Accountor) werd topscorer van het reguliere Korfbal Leagueseizoen 2021-2022, met 104 doelpunten in 15 wedstrijden. Sophie Hansen verraste Gertjan namens Korfbal.nl op de club in Bennekom en overhandigde de award.

This content is blocked. Accept cookies to view the content.

Oefenwedstrijden veld najaar 2022

Hierbij het oefenprogramma voor het veldseizoen:

 • CHECK je team, CHECK je wedstrijd, CHECK de locatie en CHECK de tijd; beter vier keer safe dan één keer sorry. Aan misverstanden hebben we niets.
 • We gaan er van uit dat de voor jouw team geplande wedstrijden worden gespeeld, mocht dat niet zo zijn geef dit uiterlijk zaterdag 9 juli door.
 • Voor DVO/Accountor C5, DVO/Accountor D2 & DVO/Accountor F3 is er op 27 augustus nog geen oefenwedstrijd, maar daar blijven we wel naar op zoek!
 • Heeft jouw team geen oefenwedstrijd, maar wil je wel spelen op een van de oefenzaterdagen? Laat dit dan even weten, dan doen we daar ons best voor.
 • Nog niet alle tijden zijn bekend, medio augustus volgt een update met aanvullingen en wijzigingen.
 • Wat er niet gaat wijzigen, nooit is gewijzigd en nooit zal wijzigen: het thuisspelende team regelt zelf even een scheidsrechter.

Van vragen en tips worden we blij! Je kunt ze mailen naar oefenwedstrijden@dvo-korfbal.nl.


Oefenprogramma

 • Het oefenprogramma veld voor 20 augustus, 27 augustus en 3 september:

*klik op de afbeelding voor een vergroting of klik HIER voor het PDF-bestand*

Oefenprogramma DVO-selectie

 • Het volledige oefenprogramma voor de selectie van DVO/Accountor in de voorbereiding op de veldcompetitie én de zaalcompetitie:

*klik op de afbeelding voor een vergroting of klik HIER voor het PDF-bestand*

Richard van Vloten en Marc Verberk verkozen tot beste coaches 2021-2022

Ondanks dat zij met DVO/Accountor naast de prijzen grepen dit seizoen, werden ze door de speelsters, spelers en collega-coaches van de Korfbal Leagueploegen toch verkozen tot ‘Beste coaches’ van het seizoen 2021-2022: Richard van Vloten en Marc Verberk. Sophie Hansen verraste hen namens Korfbal.nl op de club in Bennekom en overhandigde de awards.

This content is blocked. Accept cookies to view the content.

En de bal gaat naar… José Prins

In de rubriek ‘En de gaat naar…’ laten we DVO’ers in deze bijzondere tijd met elkaar in contact blijven en daarnaast is het goed om te weten hoe het iedereen vergaat. Daarom gooien we figuurlijk de  naar elkaar toe, zodat er de mogelijkheid is om even wat vragen te stellen.

José krijgt de van Tobias Elzerman. Het interview met Tobias lees je hier terug.


Naam:
José Prins.

Team/commissie/anders:
DVO/Accountor 7.

Waarom heb je voor korfbal/DVO gekozen en hoe lang ben je al lid van onze vereniging?
Zo’n zes jaar terug ben ik overgestapt vanuit Reehorst, omdat ik het daar niet naar mijn zin had. DVO is naar mijn mening een veel gezelligere club!

Heb je ook nog gezins-/familieleden die korfballen?
Nee helemaal niemand helaas. Mijn gezin is überhaupt niet zo’n fan van sport 🙂

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik studeer geneeskunde in Rotterdam.

Wat doe je graag in je vrije tijd? Welke hobby’s heb je naast het korfbal?
Buiten mijn studie houd ik niet zo heel veel vrije tijd over, maar als ik die toch heb vind ik het heerlijk om te zingen! Van pop tot opera, ik zing het allemaal.

Heb je nog een tip voor een geweldig boek/serie/film?
Dan zou ik zeggen ‘Grey’s Anatomy’. Dat is alleen niet een aanrader als je geen interesse hebt in medische dingen of niet tegen bloed kan.

Wat is jouw speciale DVO-moment waar je goede herinneringen aan hebt?
Het thee-moment met de dames van het zevende vind ik altijd erg gezellig!

Welke vrijwilligerstaak/-taken doe je of heb je gedaan?
Ik ga komend jaar voor het derde jaar op rij training geven aan de B3 samen met Dieuwke. Dit doen we met heel veel plezier!

Als je één vrijwilligersfunctie welke je nog nooit gedaan hebt binnen DVO voor één dag zou mogen uitvoeren, welke zou dit zijn en waarom?
Dan zou ik een E- of F-team gaan fluiten. Als ik er tijd voor had gehad, had ik die taak allang erbij opgepakt. Superleuk om die kleintjes te kunnen helpen het spel verder te begrijpen en om ze de gelegenheid te geven om een leuke wedstrijd te spelen. Daarbij weet ik dat de scheidsrechterscommissie altijd ruimte heeft voor extra scheidsrechters!

Is er voor jou een DVO’er een voorbeeld of iemand waar je tegenop kijkt en waarom?
Ik zou niet perse één persoon kunnen aanwijzen. Iedere speler heeft weer zijn eigen kwaliteiten binnen en buiten het korfbal waar je wat van kan leren!

Heb je een goed veldseizoen gehad met je team/commissie/anders?
Zeker! Met de B3 zijn we kampioen geworden en met het zevende ben ik ook hoog in de poule geëindigd. Belangrijker vind ik nog dat we het vooral ook heel gezellig hebben gehad!

DVO viert dit jaar het 75-jarig jubileum, welke boodschap heb jij voor de club en kom je de jubileumdag meevieren?
De jubileumdag kan ik helaas niet meevieren.

Heb je na deze Coronajaren al weer mooie plannen voor de zomervakantie?
Zeker! Ik ga deze zomer een vakantie voor gehandicapten begeleiden in de Ardennen, daar heb ik helemaal zin in! Verder heb ik nog geen plannen. Op vakantie gaan is lastig met een studentenbudget.

Naar wie gooi jij de door en waarom?
Naar Jade Heitink. Eén van de leuke spelers die ik in de afgelopen twee jaar training heb mogen geven in de B3.


Benieuwd langs wie de  al is geweest? Bekijk het overzicht met alle interviews: https://dvo-korfbal.nl/en-de-bal-gaat-naar/

Wat een wedstrijd? We hadden alleen maar winnaars…

Omdat ik niet te veel tijd wilde wegnemen van het feest, heb ik niet alle uitslagen voorgelezen van de zeskamp bij de junioren/volwassenen.

Natuurlijk waren we allemaal winnaars, omdat we plezier hadden en omdat we op wat schaafwonden na (en waarschijnlijk wat spierpijn) de finishlijn hebben gehaald.

Maar dankzij nauwgezet administratief werk van Marten hebben we een eindstand:

Uitslag Junioren / Senioren
1 Dijkvogels 97
2 Bennekom Bastards 2 93
3 Fit en Vitaal 88
4 Survivors 79
5 Doet de microfoon het nog 69
6 Bennekom Bastards 1 64
7 Hiring Guys 58
7 Goud voor oud 58
9 Tulips 22 54
10 Ankle breakers 50
11 Team Alcohol 46
12 Vriendenteam 9de 44
13 Memeteam💚 42
14 FC Biercelona 38

En ja, misschien zijn er hier en daar wat regels door de ene scheidsrechter wat anders geïnterpreteerd dan door de andere, maar goed dat komt ook op hoog korfbalniveau wel eens voor…

Ik wil iedereen bedanken voor het sportieve mee doen, het spel leiden, het opbouwen en afbreken en vooral toch de gezelligheid. Ik heb in ieder geval zelf van de zondag eens een echte rustdag gemaakt!

Erik

Dat was een geslaagd feestje!

Lieve DVO’ers,

The day after. Wat een leuke dag hebben we gisteren met heel DVO gehad… van de allerkleinsten tot en met leden die vlak na de oprichting van DVO lid zijn geworden. Wat een geslaagd feestje hebben we gisteren samen mogen vieren.

Om half 7 in de ochtend stonden de eerste vrijwilligers al klaar. Aan de slag, want om 9 uur zouden de allerkleinste DVO’ertjes al komen. Handen uit de mouwen om alle attracties op te bouwen. Helaas was het verhuurbedrijf Moonen uit Waalwijk wat verlaat. Wel tijd voor een lekker bakkie koffie, maar daarna als een malle aan de slag om alles klaar te zetten. Perfect op tijd konden om 9 uur de kinderactiviteiten voor de Kangoeroes en de E- en F-pupillen beginnen.

De kinderactiviteiten waren voorbereid door Linda en Danique. En dat terwijl Danique er zelf niet eens bij kon zijn. Alle kinderen mochten een eigen schrapkaart halen en trokken als eersten de speciale witte jubileum T-shirts aan.

Van schminken tot popcorn, van vlaggetjes kleuren tot het springkussen en van lekker mikken op de korf tot bij het beestenbal. Het was een feestje met stralende smoeltjes en blije ouders. Aan het eind werden alle kinderen beloond met een heerlijk ijsje van La Fontana.

Daarna was het tijd voor de 6-kamp. Eerst om 11 uur de D-pupillen en de C- en B-aspiranten en vanaf 15 uur gingen de A-junioren en senioren met elkaar de strijd aan. Fanatiek, enthousiast en vrolijk werd er gestreden bij wel twaalf verschillende onderdelen. Hilarische taferelen leverde dat op. Gezelligheid voerde de boventoon. Heerlijk om bij deze groen-witte familie te horen. Op het terras en op ons terrein vermaakte Buddy ons met zijn liedjes.

Einduitslag zeskamp junioren/senioren

Omstreeks 17 uur werden we vereerd door onze burgemeester. Hij hield een toespraak en verblijde ons met de Zilveren Koninklijke Erepenning vanwege ons 75-jarig jubileum. Dat deed me echt wel wat toen ik hem als voorzitter overhandigd kreeg en tijdens een trots en daverend applaus van alle aanwezigen aan jullie mocht tonen.

Daarna ging de zeskamp weer verder en konden we in de rij gaan staan voor het eten. De sfeer op en rond het terras of op het knusse eetplein was gezellig en vrolijk. 

Het eten was strak geregeld in een samenwerking tussen het clubhuis en Alina, Henriette, Jorien, Erika en natuurlijk Elke. Met verschillende foodtrucks waar een overheerlijke lekkernij te halen was bij de Dwistr, een ijsje van La Fontana en natuurlijk de Tostibus. Ondanks dat er af en toe een rij stond was het eten heerlijk. 

Omstreeks 20 uur werden de Praxis ‘Players Of The Year’ bekend gemaakt. Gefeliciteerd Annelie en Koen! Terechte winnaars. Ze hielden een grote wisseltrofee hoog boven hun hoofden. Prachtig waren de kunstwerken die Arjan van den Heuvel heeft gemaakt van de Praxis Players Of The Year tot nu toe. Die krijgen vast en zeker een mooie plek.

Onze feestcommissie had het clubhuis ontzettend leuk aangekleed. De dj ging voorop in het bouwen van een feestje. De barmedewerkers verzorgden onze natjes, buiten zaten mensen gezellig te kletsen en de voetjes gingen goed van de vloer. Ook de waterpistooltjes uit het festivalpakket werden enthousiast gebruikt.

Wat een prachtige verjaardag en een mooie afsluiting van dit memorabele korfbalseizoen voor onze vereniging.

Vanaf deze plek wil ik iedereen die een steentje heeft bijgedragen heel, heel hartelijk bedanken. Een speciale dank naar Marleen, Elke en Erik: wat een werk hebben jullie met jullie teams verzet. Dank jullie wel! Voor mij weer het bewijs dat we voortaan het korfbalseizoen als heel DVO samen jaarlijks moeten afsluiten.

Een fijne vakantie voor iedereen en tot eind augustus!

Namens het bestuur,

Iwan van den Berg
Voorzitter


Foto’s jubileumdag:

Drie dagen G-korfbalkamp waren top

Vrijdag 17 juni 2022
Vrijdagavond om 19.00 uur moesten we bij DVO zijn. Toen gingen we met de huifkar en de trekker naar de Barg. Daar hebben we eerst de bedden opgemaakt en toen werden we welkom geheten door Nicolette met een lekker kopje koffie of thee. Ze vertelde dat Ilse, Amanda en Sharona voor het eerst meegingen. Ook wie de begeleiding was. Mirjam en Emma gingen voor het eerst mee en wie de keukenploeg was. Dat waren Anneloes, Nienke en Henriette. En ook dokter Elna.

We kregen toen de regels te horen en vertelde Nicolette nog dat Koen geslaagd was. Hij kreeg een DVO-sjaal. Ellen vertelde ook dat ze gaat stoppen met wedstrijden en blijft trainen in groep 3. Ze trakteerde op snoepjes.
   
Daarna deden we sport en spel. Dat hadden Oscar, Nynke en Stijn voorbereid. Je werd in groepjes verdeeld met leiding en het was het levend ganzenbord. Bij elke nummer stond een opdracht. Dat ging er sportief aan toe en uiteindelijk won er een team.

Daarna kregen we wat te drinken en kon je kiezen: het bosspel meedoen, naar bed of wachten. Het bosspel is voorbereid door Emma en Mirjam. In het donkere Bennekomse bos moesten we weer opdrachten doen. Er waren zes mensen vermoord door iemand. Aan de hand van een foto bleek Emma dat te zijn. Vooral de G1 groep moest heel hard gillen. Na het broodje knakworst gingen we naar bed.

Zaterdag 18 juni 2022
Om 8.00 uur ging de wekker. We hadden een uur om wakker te worden en iedereen lukte het om om 9.00 uur aan het ontbijt te zitten zonder ochtendhumeur. Jos kwamen ook en om 10.00 uur begonnen we met het schilderen van onze T-shirts voor het toernooi. Nynke en Fanny hadden een korfbaltoernooi georganiseerd maar Henriette, Pauline en Ellen deden de puntentelling. De teams waren: VAK MAX, SLUWE VOSSEN, DERTIG PLUSSERS, VAK D en DE JONGE HONDEN. Eerst nog een foto voor alle sponsors. O ja: Annemarie was ook scheidsrechter samen met Martina en Aristan.
   
Op het veld waren de wedstrijden. Het ging er soms hard en fanatiek aan toe. Tussendoor gingen we lekker picknicken en daarna op naar de finale met DE DERTIG PLUSSERS TEGEN VAK D. Ze gingen oplopen en werden voorgesteld aan het publiek. Annemarie was de scheidsrechter. Het werd een spannende finale, uiteindelijk werd het 2-2 en strafworpen moesten beslissen. De winnaars waren VAK D. Daarna was de prijsuitreiking.

Na het toernooi was er voor iedereen vrije tijd, douchen of een watergevecht. Daarna kregen we heerlijke macaroni. Daarna moesten we de Barg weer ombouwen tot een feestzaal. Iedereen had zijn mooie kleren aan voor de playbackshow. Daarna kwamen onze gasten Tessa, Marleen, Didy, Arjan en Annemarie kwam weer terug.

Voordat de show kon beginnen, moest eerst de ‘mystery guest’ nog geraden worden. Na een paar goede vragen wisten we dat het Anton was. Dat was een leuke verrassing. Anita en Gert waren de presentatoren en die begonnen met een verrassingsact als Dennie Christian & Mieke. We gingen gelijk in de polonaise.
   
We hadden optredens van Samson & Gert, Josh Groban, Marco Borsato, Toybox, Little Eva, OBZ, een soort fanfare, Sterre Koning, S10, Maan & Snelle, Snollebollekes, Jan Smit, Abba 2x, Lee Towers. Tussendoor hielden Klaudia, Pauline en Alette een toespraak voor de trainers om ze te bedanken voor alles. Voor de jury was het lastig want iedereen was weer supergoed. Maar de prijs ging naar Klaudia als S10. Ze was blij met de beker. Daarna was het feest met DJ Stijn en gingen we laat naar bed.
   

Zondag 19 juni 2022
We mochten nu uitslapen tot 9.00 uur en om 10.00 uur ontbijten. Daarna de tassen inpakken en kamers opruimen. Daarna kwam er een verrassingsact: een dweilorkest uit Arnhem maakte muziek en we konden meedoen. Daarna hebben we heerlijk gegeten. Daarna gingen we een kampverslag maken over iemand anders.
   
Toen we het kampverslag gepresenteerd hadden, zongen we nog voor alle jarigen in juni, juli en augustus en werd het kamp officieel afgesloten. Er werden nog wat mensen bedankt en ook nog werden er een paar kleine woordjes gezegd.
Hierna werd iedereen opgehaald. Het was opnieuw een SUPER weekend!!!

Verslag gemaakt door Ellen Visser


Het G-kamp 2022 zit er weer op. Ellen heeft zojuist verslag gedaan van wat er allemaal op het kamp gebeurde. Ook nog benieuwd naar wie het kamp maakten tot wat het was door de ogen van alle kampgangers? Lees dan nog even door…

 • Elna: een glimlach op het gezicht van onze zuster, was zorgzaam en kon goed toeteren.
 • Fanny: kon goed dansen op de playbackshow en is lief.
 • Marc: zorgt voor muziek en sfeer, kan goed dansen en is attent.
 • Lodewijk: kan goed Samson & Gert nadoen en kan goed drummen.
 • Pauline: is altijd vrolijk, heeft een aanstekelijke lach en is een echte bikkel.
 • Jiska: kan goed schieten bij het toernooi en zat in de finale.
 • Koen: kan goed dansen, spelen op de trompet en maakt grapjes.
 • Amanda: voor de eerste keer mee, een gezellige meid en een super goed lied: kachel.
 • Stijn: was goed met ABBA-danspasjes, muziek regelen, had een mooi kostuum en is grappig.
 • Michiel: was blij met de sambaballen, goede zanger en het jam-incident.
 • Krissy: had op de playbackshow en hoed en bril met lampjes.
 • Frits: maakt grapjes, is ondeugend en een goede luisteraar.
 • Nicolette: heeft goede en hele gekke dansmoves en kan goed uitleggen.
 • Henriette: bij het toernooi was ze een hele goede coach en hield ze de tijd bij.
 • Nynke: is een leuke en gezellige meid en altijd vrolijk.
 • Emma: is van alle markten thuis, vooral op de playbackshow.
 • Ilse: is supergezellig en we vinden het knap dat ze alles meedoet op haar eerste kamp.
 • Sharona: kan heel goed zingen en is voor de eerste keer op kamp.
 • Hugo: had hele goede dansmoves op de disco en helpt altijd goed mee.
 • Tynette: bij het dweilorkest deed ze goed mee; een echt natuurtalent!
 • Ellen: kan goed playbacken en deed alles mee. Dat was heel knap.
 • Lise: blonk uit op de disco-avond, vooral met haar dansmoves.
 • Dick: heeft het meeste inzicht in de techniek, dat liet hij zien door te helpen.
 • Rebecca: zorgt voor een goede sfeer door haar lollige buien.
 • Anneloes: kan heel goed koken en hoog springen op het toernooi.
 • Nienke: kan heel goed gillen als er een watergevecht gehouden wordt.
 • Alette: is een goede feestvierder; een echte partyqueen!
 • Leon: staat voor iedereen klaar.
 • Sandra: is een goede hulp voor de keuken.
 • Martijn: kan heel goed scoren met korfbal.
 • Jos: kan zo in het dweilorkest.
 • Lisanne: kan goed zingen met de playbackshow.
 • Oscar: kan heel goed dansen; roze staat hem goed.
 • Vivian: was heel goed het hele kamp.
 • Klaudia: Stien krijgt een dikke 10!
 • Mirjam: is banger dan de sporters bij het nachtspel.
 • Marieke: was ziek en stuurde een heel mooi bericht.

Tot slot wil de G-kampcommissie de volgende bedankjes nog kwijt:
Alette, Ellen, Pauline, Klaudia, Rebecca, Tynette, Vivian, Lise, Krissy, Lisanne, Sharona, Amanda, Ilse, Koen, Sandra, Martijn, Marc, Jos, Lodewijk, Frits, Michiel, Dick, Arjan, Hugo en Leon voor alle gezelligheid en jullie kado.

Stijn, Oscar, Elna, Emma, Mirjam, Henriette, Fanny, Anneloes, Nynke, Nienke, Nicolette zonder jullie inzet en enthousiasme geen G-korfbalkamp.

Annemarie, Martina en Aristan als scheidsrechter van dit kamp en juryvoorzitter.

Marleen, mystery guest Anton, presentatoren Gert en Anita voor de meer dan geslaagde feestavond!

Chris, Maas en Jeroen Boorsma voor de hulp bij de materialen bij DVO, het rijden met de kar en de microfoons.

De Duitekluiters voor de fantastische muzikale verrassing.

Onze vaste en kampsponsors: Auto van de Weerd, Albert Heijn Bennekom, Locomotion, Makelaardij Rozeboom, Patisserie Robert van Woerekom, Slager Van de Bovenkamp Renkum, Anton & Hetty van Boerderij van Steenbergen, Boerderij Hoekelum, de Kaasjager, Webplace4you, Brownies & Downies Wageningen, Mr Fruit – Van Heusden Groente- en fruithandel, clubhuis DVO, Gilbert van Veldhuizen.

Fijne zomer!

Groeten van de G-kampcommissie 2022: Anneloes, Fanny, Nynke, Nienke, Nicolette

Vanuit het bestuur

Lieve DVO’ers,

Het is een bijzondere tijd die achter ons ligt. Ondertussen zijn we al bijna een half jaar weer ‘gewoon’ de gezellige korfbalvereniging waar we elkaar wekelijks tegenkomen bij het sporten of daar omheen. Velen van ons hebben hun taken als vrijwilliger weer opgepakt en DVO leeft weer als voor Corona.

Zaterdag vieren we eindelijk onze 75-ste verjaardag met z’n allen. Ondertussen zijn we 76 jaar, maar dat zal de pret niet drukken. Het was een heel volle agenda. Sinds april zijn veel feesten en evenementen ingehaald en dit is een mooie seizoensafsluiting.

Het traditionele vrijwilligersfeest organiseren we daarom voor de start van het aanstaande veldseizoen op zaterdag 3 september. Dan zal het bestuur namens heel DVO alle vrijwilligers tegelijk bedanken.

Wij hopen jullie zaterdag allemaal te ontmoeten tijdens een zonnige jubileumdag.

Door vriendschap omhoog!

Het bestuur